Ατελείωτα gaming sessions με τις πιο hot κονσόλες της αγοράς!

Καλοκαίρι, διακοπές και -τι άλλο;- gaming με τις πιο «καυτές» κονσόλες που μπορούν να καταλάβουν μια θέση στο ράφι σου.

Το gaming είναι… παντός καιρού οπότε όση ζέστη κι αν έχει έξω ή όσα μπάνια κι αν κάνεις, πάντοτε το χειριστήριο θα φαντάζει ελκυστικό για «ένα ακόμα ματσάκι πριν το κρεβάτι» ή μια περιπέτεια που ξεκίνησες με ήλιο και ολοκλήρωσες με φεγγάρι. Τα παιχνίδια έχουν το δικό τους τρόπο να μαγεύουν έναν παίκτη και με τη νέα γενιά κονσολών να είναι πλέον εδώ, πολλοί θα θελήσουν να παίξουν τα παιχνίδια τους με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Ωστόσο, δεν… μονοπωλούν το ενδιαφέρον οι νέες κονσόλες, καθώς υπάρχουν κι άλλες επιλογές, εξίσου ενδιαφέρουσες και για κάποιους ακόμη περισσότερο από οτιδήποτε καινούριο – είναι όλα θέμα οπτικής. Πού στρέφει την προσοχή της η gaming κοινότητα;

Η νέα γενιά σε περιμένει!

Δεν πάει πολύς καιρός από όταν η πολυπόθητη νέα γενιά ξεκίνησε. Οι υποσχέσεις πολλές: καλύτερες ταχύτητες παντού, καλύτερα γραφικά, νέες εμπειρίες παιχνιδιού, βελτιωμένη εμπειρία χρήστη κι άλλα πολλά. Οι Sony και Microsoft κατασκεύασαν τους διαδόχους των προηγούμενων συστημάτων τους και, όπως φαίνεται έως τώρα, οι επιλογές τους στέφθηκαν με επιτυχία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο