Αρπάχτηκαν για τη σειρά με μαλλιοτράβηγμα και «γαλλικά» – Το βίντεο με την «αποκρουστικά όμορφη» που δέχτηκε επίθεση

Μια γυναίκα δέχτηκε επίθεση όταν φαίνεται ότι αγνόησε την ουρά που είχε σχηματιστεί σε ένα μαγαζί στο Νάσβιλ των ΗΠΑ την Πρωτοχρονιά και πέρασε μπροστά. Το επιχείρημά της ήταν ότι είναι «αποκρουστικά όμορφη»!

Η TikToker @desi.self ανάρτησε ένα viral βίντεο του καβγά ανάμεσα σε μια γυναίκα που φάνηκε να παρακάμπτει τη σειρά και μια άλλη γυναίκα που αντέδρασε. Σε αυτό εξήγησε πως τρεις γυναίκες μπήκαν μπροστά αγνοώντας τους υπόλοιπους που περίμεναν ακόμη και 40 λεπτά για να πάρουν μπίρες.

Οι άνθρωποι που περίμεναν ακούγονται να διαμαρτύρονται για τις «αγενείς» κοπέλες. Σύμφωνα με το βίντεο, η γυναίκα που παρέκαμψε τη σειρά άρχισε να καταγράφει τη διαμάχη με την άλλη γυναίκα να της πετά το τηλέφωνο στο έδαφος, αφού της ζήτησε να σταματήσει.

Εκείνη φάνηκε να σοκάρεται, πήρε και πάλι το τηλέφωνό της και συνέχισε να καταγράφει την άλλη γυναίκα. «Είμαι αποκρουστικά όμορφη, άσχημη σκ@@@. Θα σε δείρω», την απείλησε η γυναίκα με το κινητό.

Η ενόχληση των άλλων άρχισε να αυξάνεται, με τον κόσμο να της φωνάζει και εκείνη να απαντά βγάζοντας τη γλώσσα της έξω. «Αδερφέ, έχει 70.000 followers στο TikTok», είπε ένας νεαρός, κοροϊδεύοντάς την.

Η γυναίκα και οι φίλες της πήραν τις μπίρες τους και στη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο