Από το TikTok στο κλαμπ των εκατομμυριούχων: Πώς τα κατάφερε η 19χρονη Olivia Dunne

Η 19χρονη Olivia Dune δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η ενασχόλησή της με την ενόργανη γυμναστική στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα (LSU) και η επίδειξη των ικανοτήτων της στο TikTok θα φούσκωνε τόσο πολύ το πορτοφόλι της.

Η 19χρονη έκανε το μεγάλο σάλτο στο κλαμπ των εκατομμυριούχων κερδίζοντας ένα εκατομμύριο μέσα σε 12 μήνες και ήδη μετρά περισσότερους από 5,6 εκατομμύρια followers στα social media. Μεγάλες εταιρείες αθλητικών ειδών και πρακτορεία σέρνονται στα πόδια της για να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Μεταξύ αυτών και η WME Sports, το πρακτορείο που εκπροσωπεί τους διεθνούς φήμης Serena Williams και Novak Djokovic που συνεργάστηκαν μαζί της τον περασμένο Αύγουστο, γεμίζοντας με πολλά μηδενικά τον λογαριασμό της Olivia.

Αυτό ήταν το έναυσμα για να έρθουν κι άλλες επικερδείς συνεργασίες, όπως το συμβόλαιο με τις μεγάλες εταιρείες Forever 21 και American Eagle. Όπως αναφέρει η New York Post, επικαλούμενη το Forbes, η TikToker υπέγραψε επίσης συμφωνία με την εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων Vuori, με εξαψήφια αμοιβή!

Η νεαρή καλλονή άρχισε να εκμεταλλεύεται την επιτυχία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Ιούνιο, αφού το NCAA (Εθνικός Κολεγιακός Αθλητικός Σύνδεσμος των Ηνωμένων Πολιτειών) ψήφισε την άρση των περιορισμών του κανόνα Name, Image &…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο