Απόστολος Ρουβάς: «Εγώ ζήτησα στη Ναυσικά να με ψηφίσει, για να φύγω»


Ο Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την αποχώρησή του από το Survivor και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός μάγειρας, βρέθηκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι», όπου και προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την ψήφο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, η οποία και τον έφερε εκτός παιχνιδιού, ενώ σχολίασε και το φλερτ μεταξύ Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου.

«Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω. Όταν πας γνωρίζεις ότι θα είναι δύσκολη η συμβίωση. Δεν πίστευα ότι θα αντέξω 4,5 μήνες. Τις πρώτες μέρες λύγισα πραγματικά. Μετά προσαρμόστηκα στην πείνα και στη συμβίωση. Από όταν έγινε και η ένωση και μετά δεν πέρναγα καλά, έχασα τον εαυτό μου», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς και συνέχισε:

«Εγώ ζήτησα στη Ναυσικά να με ψηφίσει, αυτοπροτάθηκα. Και έχω αυτοπροταθεί και άλλες φορές. Όταν ζεις 24 ώρες την ημέρα σε καβγάδες και ακούγοντας πολύ σκληρές κουβέντες, είναι δύσκολο. Έπεσα πολύ ψυχολογικά, όποτε ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω».

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Απόστολος Ρουβάς σχολίασε: «Θεωρώ ότι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο