Απόπειρα βιασμού στον Καρέα: Τα sms του «δασκάλου» με την 27χρονη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ο 33χρονος «δάσκαλος», ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία στον Καρέα και προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος 27χρονης, με την οποία γνωρίστηκε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Ο τρόπος με τον οποίο φέρεται να «παγίδευσε» την κοπέλα προκαλεί ανησυχία για το κατά πόσο μπορεί να είχε επιτεθεί στο παρελθόν και σε άλλες γυναίκες. Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο, θα ερευνηθεί και αυτή η εκδοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Ο 33χρονος, ο οποίος συστήθηκε αρχικά στην κοπέλα ως «δάσκαλος», είχε δείξει στην 27χρονη άλλο «πρόσωπο» το διάστημα που μιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Όταν κανόνισαν να βρεθούν από κοντά και πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του όλα άλλαξαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος δεν σταμάτησε να «πολιορκεί» την κοπέλα –υπάλληλο ξενοδοχείου- ακόμα και μετά τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της σε ερημική τοποθεσία στον Καρέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, λίγες ώρες μετά την απόπειρα να ασελγήσει σε βάρος της.

Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε γνωστή διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών στέλνοντάς της το ακόλουθο μήνυμα: «Σε θέλω. Λιώνω». Αίσθηση προκαλεί ότι συνέχισε την σεξουαλική παρενόχληση,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο