Απόπειρα βιασμού στον Καρέα: «Άρχισε να μου ακουμπά το στήθος. Έλεγε ότι είναι δάσκαλος»

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 28χρονη που κατήγγειλε άνδρα για απόπειρα βιασμού στον Καρέα 

Τον εφιάλτη που έζησε περιέγραψε στους αστυνομικούς η 28χρονη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από έναν άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Η γυναίκα ενώπιον των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βύρωνα περιέγραψε τι συνέβη κατά τη διάρκεια διαδικτυακού ραντεβού που έλαβε χώρα στον Καρέα πίσω από το στρατόπεδο Σακέτα.

Όπως είπε, ο άνδρας που γνώρισε στο Internet παρουσιαζόταν ως δάσκαλος που κατοικεί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αναφερόμενη στη συνάντηση σημείωσε πως την παρέλαβε με το αυτοκίνητο του και η συμπεριφορά του -αρχικά τουλάχιστον- ήταν απόλυτα φυσιολογική. Όλα όμως άλλαξαν όταν έφθασαν στην περιοχή πίσω από το στρατόπεδο.

Εκεί ο άνδρας της ζήτησε να τον πάρει αγκαλιά και μόλις η γυναίκα αρνήθηκε άρχισε να την ακουμπά το στήθος παρά τη θέλησή της. Στη συνέχεια επιχείρησε να βγάλει το παντελόνι του και την ανάγκασε να του πιάσει τα γεννητικά όργανα με την κοπέλα να «παγώνει» από τον φόβο της. Λίγο αργότερα στο σημείο που βρισκόντουσαν έφθασε ακόμη ένα αυτοκίνητο και τότε ο καταγγελλόμενος βγήκε έξω από το όχημα του γυμνός από τη μέση και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο