Απολύθηκε αλλά πριν φύγει προκάλεσε χαμό – Η ανακοίνωση προς τους πελάτες δίχασε

Ο TikToker Adam Powiss απολύθηκε από μια βρετανική αλυσίδα καταστημάτων, προτού όμως αποχωρήσει οριστικά αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του. Σε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο φέρεται να συγκέντρωσε 180.000 likes προτού ο λογαριασμός του «κατέβει», ο πρώην εργαζόμενος πήρε το τηλέφωνο, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τα ηχεία του καταστήματος και έκανε την ανακοίνωση.

«Αυτή είναι μια ανακοίνωση για τους πελάτες: Μόλις απολύθηκα και στη B&Q είναι μ@@@, γ@@@ όλοι. Καλή σας μέρα», είπε ο 18χρονος, απευθυνόμενος προς τον κόσμο στο κατάστημα.

Το αρχικό βίντεο, σύμφωνα με το Kennedy News, είχε το εξής σχόλιο: «Απολύθηκα και έτσι αποχώρησα με στιλ».

Στον TikToker με έδρα το Μπρίστολ, έχει πλέον απαγορευτεί να πηγαίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας στη Βρετανία, σύμφωνα με τη New York Post. Πάντως, παρόλο που λέει ότι δεν τον νοιάζει γιατί «δεν ψωνίζει εκεί τακτικά ούτως ή άλλως», παραδέχτηκε ότι μετανιώνει για ορισμένα από τα τελευταία του λόγια.

«Έφευγα και σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο, έτσι έδρασα κάπως παράλογα. Δεν το πολυσκέφτηκα», είπε. Όλα όσα έγιναν τα απέδωσε σε ένα λάθος στη δουλειά, το γεγονός ότι άτμιζε πέρα από τον προβλεπόμενο χώρο για το κάπνισμα. Θεωρεί ότι οι υπεύθυνοι ήταν υπερβολικοί όταν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο