Αποκτήστε Windows από 7.24€ και έως 62% έκπτωση σε δημοφιλές λογισμικό

, Αποκτήστε Windows από 7.24€ και έως 62% έκπτωση σε δημοφιλές λογισμικό

, Αποκτήστε Windows από 7.24€ και έως 62% έκπτωση σε δημοφιλές λογισμικό

Νιώθετε συχνά απογοητευμένος από τη μπαταρία του φορητού σας υπολογιστή μιας και δεν διαρκεί αρκετά, ειδικά όταν είστε έξω χωρίς φορτιστή και αντιμετωπίζετε επείγουσες εργασίες. Εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows 11, υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αποκλείστε την ανανέωση των εφαρμογών στο παρασκήνιο
Ορισμένες εφαρμογές στον υπολογιστή σας εκτελούνται στο παρασκήνιο και λειτουργούν ακόμα και όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, δεν χρειάζεται πάντα να λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές, ειδικά όταν η μπαταρία είναι χαμηλή και πρέπει να γλυτώσετε ενέργεια.

Μειώστε το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης σας
Ο ρυθμός ανανέωσης είναι πόσο συχνά ανανεώνεται η εικόνα στην οθόνη ανά δευτερόλεπτο.Όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός ανανέωσης, τόσο πιο ομαλή είναι η “δράση” στην οθόνη. Για την μπαταρία σας, υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης σημαίνει επίσης περισσότερη ισχύ. Εάν δεν χρειάζεστε υψηλό ρυθμό ανανέωσης, μπορείτε να τον μειώσετε για να εξοικονομήσετε μπαταρία.

Θέλετε να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα Windows 11, με τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις Godeal24 να έχουν ξεκινήσει, όχι μόνο μπορείτε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο