Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Δικαίωση του Κ. Σπυρόπουλου κατά της Google

Δικαστική νίκη του Κώστα Σπυρόπουλου κατά της Google – Κέρδισε την προσωρινή διαταγή – Τι υποστηρίζει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Νίκη κατά της Google πέτυχε ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος μέσω του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού, που κέρδισε προσωρινή διαταγή με την οποία η εταιρία είναι υποχρεωμένη να αφαιρέσει προσωρινά κάθε σύνδεσμο που φιλοξενεί στο δίκτυό της, ο οποίος αναφέρεται σε παραγεγραμμένες πράξεις τις οποίες δεν έχει τη δυνατότητα να εξετάσει η Ελληνική Ποινική Δικαιοσύνη.

Ο ηθοποιός έχει καταθέσει και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί τον Ιούνιο. Στην αίτησή του, την οποία αποκαλύπτει το Newsbomb, αναφέρεται σε 49 δημοσιεύματα για καταγγελίες σε βάρος του, τις οποίες χαρακτηρίζει «ανυπόστατες» και σε κάθε περίπτωση αδύνατο να διερευνηθούν ποινικά προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του, καθώς έχουν παραγραφεί και δεν δύναται να εξετασθούν από τη δικαιοσύνη.

«Ο αιτών τυγχάνω ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός με πολυετή επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του θεάματος στην Ελλάδα, στον οποίο χώρο εισήλθα σε πολύ μικρή ηλικία όντας παιδί μόλις δέκα ετών και παραμένω μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησα από την Δραματική…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο