Απίστευτο βίντεο δείχνει πύθωνα 5 μέτρων να… κόβει βόλτες στην ταράτσα σπιτιού στην Αυστραλία

Viral έχει γίνει ένα όχι και τόσο ευχάριστο βίντεο στο TikTok, όπου δείχνει πύθωνα 5 μέτρων να βρίσκεται στην στέγη ενός σπιτιού στην Αυστραλία. Το ανατριχιαστικό βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές. Οι followers με κομμένη την ανάσα βλέπουν το τεράστιο φίδι να «κόβει βόλτες» στη στέγη του σπιτιού και να βγάζει το κεφάλι του μέσα από ένα δέντρο. Στη συνέχεια κινείται αργά έως ότου τελικά χάνεται μέσα στα δέντρα.

«Μόνο στην Αυστραλία θα δείτε ένα φίδι μήκους 5 μέτρων στα προάστια», γράφει η λεζάντα του βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο Κουίνσλαντ. Τα σχόλια κάτω από το βίντεο προδίδουν τον τρόμο για όσους… άντεξαν να το δουν: «Είναι φρικιαστικό δεν είναι;», γράφει ένας στα σχόλια. «Πώς θα τον απομακρύνουμε;», αναρωτιέται ένα παιδί με μια γυναίκα να του απαντά: «Δεν θα τον απομακρύνουμε». 5 μέτρα ήταν μέχρι να φτάσει στο πρώτο δέντρο συμπλήρωσε ένας άλλος, ενώ μία άλλη έγραψε πως στην «Αυστραλία θα υπάρχουν στάνταρ και δεινόσαυρους»….

Από την πλευρά του ο ερπετολόγος Snake Catcher Dan προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην πλησιάζουν πολύ κοντά σε αυτά τα θηριώδη ερπετά, καθώς, ενώ υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο, δαγκώνουν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο