«Αν φοβάσαι τον θάνατο, υπάρχει κάτι που θα σε παρηγορήσει» – Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι βλέπουν οι άνθρωποι πριν πεθάνουν

Η νοσοκόμα Julie McFadden έχει βρεθεί πολλές φορές στο πλευρό ασθενών που πεθαίνουν. Ξέρει τα συναισθήματά τους, τον φόβο τους μπροστά στον θάνατο, αλλά και τον φόβο των αγαπημένων τους λίγο πριν την απώλεια. Η 39χρονη νοσοκόμα έχει 1,1 εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok και τα βίντεο από τις εμπειρίες της έχουν πάνω από 600 εκατομμύρια προβολές.

Αυτή τη φορά αποκάλυψε ένα στοιχείο που δίνει παρηγοριά σε όσους ετοιμάζονται να φύγουν από τη ζωή. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι μπορεί ακόμη και να βοηθήσει να ανακουφιστεί ο φόβος κάποιου να πάει προς το λευκό φως. Λέγεται όραμα και συμβαίνει λίγο καιρό πριν κάποιος πεθάνει και ενώ βρίσκεται σε πλήρη διαύγεια: οι ασθενείς συνήθως «βλέπουν», «συναντούν» φίλους, συγγενείς ακόμα και κατοικίδια που έχουν πεθάνει.

«Συμβαίνει τις περισσότερες φορές στο τέλος της ζωής τους, αλλά δεν έχουν παραισθήσεις» δήλωσε στο South West News Service. Λέγεται όραμα και συχνά είναι πολύ παρήγορο για το άτομο. Βοηθάει επίσης πολλούς συγγενείς, που πενθούν, να αισθανθούν καλύτερα για τη διαδικασία θανάτου. Ποτέ δεν είναι τρομακτικό, αν οι ασθενείς φοβούνται είναι πιθανό να βιώνουν παραλήρημα ή παράνοια, όχι όραμα» είπε.

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι δεν μιλάνε πολύ γι΄αυτό, αν και είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και πάνω από τους…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο