Ανασκόπηση 2021 – Google: Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες

Ανασκόπηση 2021: Τι δείχνουν τα στοιχεία της Google σχετικά με τις αναζητήσεις των Ελλήνων στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης.

Η Google έδωσε, για ακόμη μια χρονιά, στη δημοσιότητα στοιχεία αναφορικά με το τι αναζήτησαν οι Έλληνες το 2021 μέσα από τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησής της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Στις Ταχύτερα Αυξανόμενες Αναζητήσεις, στις πρώτες θέσεις εμφανίζονται όροι που αφορούν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όπως eClass και Edupass αλλά και «spoilers» για το Survivor.

Σχετικά με τις αναζητήσεις για τις Διασημότητες, τα μισά ονόματα της κατηγορίας σχετίζονται με το ελληνικό Me Too, ενώ ακολουθούν το τένις, μέσω του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

Στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις εκλιπούσες διασημότητες βρίσκονται ο Mad Clip και Μίκης Θεοδωράκης, δυο θάνατοι που επηρέασαν διαφορετικές γενιές με διαφορετικό τρόπο, καθώς και η απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Στην κορυφή της λίστας για τον κορονοϊό βρέθηκε το self-testing και ακολούθησαν ο αριθμός κρουσμάτων, το πιστοποιητικό εμβολιασμού και τα rapid test.

Στα Αθλητικά Γεγονότα ξεχώρισε το Euro που είχε αναβληθεί πέρυσι, ενώ ακολούθησαν το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο