«Ανακαλύπτουμε – Εξελισσόμαστε – Προχωράμε»: Η ΕΕΚΤ μάς υπενθυμίζει τη συμβολή της κινητής τηλεφωνίας στη ζωή μας με μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων

Με τη φράση «Ανακαλύπτουμε – Εξελισσόμαστε – Προχωράμε», η Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) παρουσιάζει μία σειρά από μικρού μήκους ταινίες, μέσα από τις οποίες θέτει στο επίκεντρο τη σχέση των ανθρώπων με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τις αμέτρητες επιλογές που εξασφαλίζουν σε επαγγελματίες όλων των επιχειρηματικών κλάδων αλλά και στην κοινωνική μας ζωή, την «επανάσταση» που φέρνει το 5G, αποτυπώνοντας την παράλληλη εξέλιξη της ζωής μας με εκείνη των δικτύων.

Στα σύντομα, αυτοτελή επεισόδια (1’ έκαστο), καθημερινοί άνθρωποι μιλούν για τις δυνατότητες που τους προσφέρουν τα δίκτυα κινητών επικοινωνιών και για τις ανάγκες που τους βοηθούν να καλύπτουν τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική τους ζωή.

Οι «ήρωες» της καθημερινότητας

Μια δασκάλα αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα και τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν τα νέα τεχνολογικά μέσα στην εκπαίδευση και την πρόσβαση όλων σε αυτή. Μια γυναίκα με προβλήματα όρασης εξηγεί πώς διευκολύνεται στην καθημερινότητά της χρησιμοποιώντας τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ένας αγρότηςεπισημαίνει την εξέλιξη που έχει το επάγγελμά του σε συνάρτηση με την ταυτόχρονη ανάπτυξη των δικτύων.

Μια οικογένεια περιγράφει το πόσο έχει απλοποιηθεί η καθημερινότητά τους μέσα από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, με τους γονείς να θυμίζουν πόσο διαφορετική και πιο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο