Αμετανόητος ο Ηλίας Μόσιαλος παρά τον σάλο για την ανάρτησή του σχετικά με τις μάσκες

Καμία διάθεση να ζητήσει συγγνώμη δεν έδειξε ο Ηλίας Μόσιαλος για την ανάρτησή του που προσέβαλε το χριστιανικό συναίσθημα

Αμετανόητος παρά το σάλο που προκάλεσε με την «ασεβή» όπως τη χαρακτήρισαν ιεράρχες ανάρτησή του σχετικά με τις μάσκες για τον κορονοϊό εμφανίστηκε ο Ηλίας Μόσιαλος το βράδυ του Σαββάτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Παρά την οργισμένη αντίδραση της Ιεράς Συνόδου η οποία εξέδωσε ειδική ανακοίνωση για την προκλητική ανάρτηση του καθηγητή του LSE, o κ. Μόσιαλος όχι μόνο δεν ανακάλεσε την ανάρτησή του στο Facebook αλλά και ούτε ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους Χριστιανούς που ένιωσαν προσβεβλημένοι από τη φωτογραφία για τις μάσκες που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στις 23 Δεκεμβρίου.

Αντίθετα ο Ηλίας Μόσιαλος «κρύφτηκε» πίσω από το επιχείρημα ότι «όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ειδικά αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων» χωρίς να δείχνει να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της προσβολής κατά του χριστιανικού συναισθήματος.

Υποστήριξε, δε, ότι θεμελιώδεις αξίες της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και η αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

«Αποκλειστικός μου στόχος ήταν η συμβολή μου στην τεράστια προσπάθεια της χώρας για…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο