Αλέξανδρος Κοψιάλης: Νέο ξέσπασμα σε όσους τον κατηγόρησαν

Οργισμένη απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν και τον έκαναν unfollow έδωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο γνωστός influencer που τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των social media για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, επειδή υπερασπίστηκε ανθρώπους που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το #cancel_kopsialis έγινε πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες των social media να τα βάζουν με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και να καλούν όσους τον ακολουθούν στον λογαριασμό του στο Instagram, να τον κάνουν unfollow, όπως και άλλους influencers, ενώ παράλληλα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο τον έβγαλαν από τον διαγωνισμό (giveaway) με δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, μέσα από μια σειρά stories στον λογαριασμό του στο Instagram, «κάρφωσε» όσους τον έκαναν unfollow για να βγάλουν, όπως είπε, «τη ρετσινιά από πάνω τους» και παράλληλα ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν ακόμα.

«Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου»

«Είδα κομμάτια από το παρελθόν μου που το σ’ αγαπώ πήγαινε καραμέλα. Να χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου, ανεβάζοντας story γεμάτα νόημα στο instagram. Φωτογραφίζοντας τον κακοποιό (δηλαδή εμένα) είτε μιλώντας στην κάμερα είτε βάζοντας φθηνά quotes πατώντας…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο