Ακυρώνεται ακόμα μία κλειστή Έκθεση Αυτοκινήτου

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης επρόκειτο να γίνει μέσα στον Αύγουστο στο Συνεδριακό Κέντρο Jacob K. Javits αλλά ακυρώθηκε για 4η φορά μέσα σε 18 μήνες.

Με μια ανακοίνωση οι διοργανωτές της NYIAS λένε ότι ένιωσαν αναγκασμένοι να προβούν σε ακόμα μια ακύρωση του event καθώς τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα του COVID-19 απειλούν ήδη τη δημόσια υγεία σε μεγάλη κλίμακα. Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης πραγματοποιείται συνήθως τον Απρίλιο και μπορεί να προσελκύσει πάνω από 1 εκατομμύριο επισκέπτες.

Η διοργάνωση που είχε αρχικά ανακοινώσει τη διεξαγωγή της Έκθεσης για την άνοιξη του 2020, αναγκάστηκε να τη μεταφέρει χρονικά στον Αύγουστο του 2020 λόγω Covid. Στη συνέχεια επανήλθε για την άνοιξη του 2021, μεταφέροντας και πάλι την ημερομηνία μέσα στον Αύγουστο του 2021. Η νέα αυτή ακύρωση, οδηγεί τους διοργανωτές να ορίσουν νέα ημερομηνία για τον Απρίλιο του 2022, όπου τότε ελπίζουν (και εμείς μαζί τους) πως ο κόσμος θα έχει επιστρέψει σε εποχές κανονικότητας.

Σημειώστε πως υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους εκθέτες, όχι τόσο για την ακύρωση -η οποία κρίνεται φυσιολογική- όσο για την καθυστερημένη ανακοίνωση της. Οι εκθέτες είχαν ήδη  ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας, με το ανάλογο κόστος που συνοδεύει αυτές τις ενέργειες…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο