Αθηναϊκό… Squid Game: Το μήνυμα στο Facebook για να συμμετάσχεις σε δοκιμασίες στην Αθήνα

Τέτοια είναι η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η σειρά του Netflix, Squid Game που μία ελληνική εταιρεία – άγνωστη ποια – θέλησε να εκμεταλλευτεί την επιτυχία και να διοργανώσει τις δικές της δοκιμασίες στην Αθήνα.

Η αγάπη του κοινού για την Κορεάτικη σειρά μεταφράστηκε σε κέρδη όχι μόνο για την πλατφόρμα Netflix και τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τη σειρά, αλλά και για όσους εμπλέκονται με κάθε τρόπο, όπως γνωστή μάρκα παπουτσιών, που είδε εκτόξευση στις πωλήσεις της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Η σειρά έκανε, φυσικά, πάταγο και στην Ελλάδα και κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία της και να διοργανώσουν τα δικά τους challenges, που θα θυμίζουν τα παιχνίδια, στα οποία έλαβαν μέρος οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε ένα group στο Facebook, το οποίο καλούσε τους ενδιαφερόμενους να πάρουν μέρος στις δοκιμασίες, οι οποίες θα λάμβαναν μέρος κάπου στην Αθήνα. Μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα, Squid Challenge the Games, οι διαχειριστές της σελίδας ζητούσαν 25 ευρώ ανά άτομο, για το Squid Game Challenge, που θα διοργανωνόταν στις 23 Οκτωβρίου σε άγνωστη τοποθεσία.

Όσοι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο