Αγγλία: Νύφη έκανε οτοστόπ για να πάει στον γάμο της – Δεν έβρισκε ταξί

Δεν είναι σενάριο κωμωδίας παρότι θυμίζει τέτοιο, αλλά η πραγματική ιστορία μιας νύφης στο Λονδίνο, η οποία παραλίγο να χάσει τον γάμο της καθώς δεν έβρισκε ταξί για την εκκλησία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post το συναρπαστικό περιστατικό κατέγραψε και εξιστόρησε στο TikTok ο Marksteen Adamson, ο ευγενικός άγνωστος που έσωσε τη μεγάλη μέρα της νύφης, της Anastasia Medvedskaya. Όπως αποκάλυψε στο βίντεο, βρισκόταν καθ’ οδόν για να συναντήσει τους φίλους του στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αγγλίας για φαγητό, όταν είδε την Anastasia ντυμένη και στολισμένη να να δείχνει «μπερδεμένη και ταραγμένη» σε μια διάβαση πεζών, όπως έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Καθώς το θέαμα της νύφης στο κέντρο της πόλης ήταν αρκετά… αξιοπερίεργο, έβγαλε το κινητό του για να απαθανατίσει την μοναδική αυτή στιγμή. Εκείνη τότε τον είδε και του ζήτησε να την πάει στην εκκλησία, όπου την περίμεναν ο γαμπρός και οι καλεσμένοι της, λέγοντάς του ότι είχε ήδη αργήσει 45 λεπτά, καθώς δεν έβρισκε ταξί! «Όλοι, και κυρίως ο μέλλων σύζυγός της, την περίμεναν στο Holy Trinity Brompton», δήλωσε ο οδηγός.

Η Μεντβέντσκαγια εξήγησε πως προσπαθούσε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο