Ήξερε ότι ήταν η ημέρα της απόλυσής του, έβαλε μια ροζ περούκα, πήρε το κρασί του και πήγε στο μίτινγκ

Τι θα κάνατε αν γνωρίζατε ότι οι εργοδότες σας ετοιμάζονταν να σας ανακοινώσουν ότι δεν είστε πλέον χρήσιμος στην εταιρεία και σας απέλυαν; Θα τα βάφατε μαύρα ή θα σκεφτόσασταν να κάνετε μια έξοδο που θα έμενε σε όλους αξέχαστη;

Ο Isaac Moran, υπεύθυνος προσλήψεων στην μεσιτική εταιρεία Compass, αποφάσισε ότι το χιούμορ είναι το καλύτερο φάρμακο για τη στενοχώρια. Έτσι λοιπόν, βλέποντας την απόλυσή του να έρχεται, αποφάσισε να διασκεδάσει τη στιγμή της ανακοίνωσης. Τράβηξε λοιπόν σε βίντεο τη συνάντηση εργασίας στο Google Hangouts στην οποία φοράει μια ροζ περούκα και πίνει το κρασάκι του! Ο νεαρός άνδρας ανέβασε το βίντεο στο TikTok και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε χαμός, με το βίντεο να συγκεντρώνει 37.000 likes και 2.100 κοινοποιήσεις.

Τα παράθυρα στον υπολογιστή του άνοιξαν και εμφανίστηκαν η εκπρόσωπος του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού και η επικεφαλής του τμήματός του. «Τι κάνετε;» ακούγεται να λέει εκείνος, πριν εμφανιστεί μεταμφιεσμένος στο παράθυρο. Στην αρχή και οι δύο γυναίκες προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, αλλά δεν καταφέρουν να συγκρατήσουν τα γέλια τους στη θέα του συναδέλφου τους με τη ροζ περούκα, που πίνει ανέμελος το κρασί του.

Η ανακοίνωση και η αντίδραση

«Εκτιμώ ότι βρίσκεσαι εδώ. Έχω άσχημα νέα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο