Ήθελε την ελευθερία του και σκέφτηκε να κατέβει μπαλκόνι – μπαλκόνι 15 ορόφους – Δείτε το βίντεο

Η ελευθερία είναι σπουδαίο πράγμα. Για αυτό και όταν την έχουμε πρέπει να την διατηρούμε με κάθε κόστος. Όταν για κάποιο λόγο την χάσουμε θα πρέπει να σκεφτούμε διπλά και τριπλά τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε για να την κερδίσουμε. Και αν εν τέλει αυτό που θα αποφασίσουμε θα έχει αποτέλεσμα ή θα μας φέρει παραπάνω μπελάδες.

Το παραπάνω σχήμα μάλλον δεν απασχόλησε έναν άντρα στο Όκλαντ της Αυστραλίας ο οποίος βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου τελώντας υπό ηλεκτρονική επιτήρηση και θέλησε να ξεφύγει από το «βραχιολάκι» και να κερδίσει την ελευθερία του.

Αποφάσισε λοιπόν να το σκάσει από το ξενοδοχείο-φυλακή του κατεβαίνοντας μπαλκόνι-μπαλκόνι 15 ολόκληρους ορόφους!

Το φιλόδοξο σχέδιό του μάλιστα καταγράφηκε σε κάμερα από έναν TikToker ο οποίος το δημοσίευσε στην πλατφόρμα κάνοντάς το viral.

Καρέ καρέ η προσπάθειά του να ξεφύγει

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok την Τρίτη δείχνει τον άνδρα ντυμένο με πουκάμισο, κόκκινο σκουφάκι, γάντια και σακίδιο πλάτης να ανεβαίνει στο εξωτερικό του κιγκλιδώματος του μπαλκονιού του ύψους περίπου 15 ορόφων ξενοδοχείου και να κατεβαίνει ανεβαίνει στο μπαλκόνι από κάτω.

Η αστυνομία του Όκλαντ επιβεβαίωσε ότι παρακολούθησε το κτίριο Barclay Suites περίπου στις 2 το μεσημέρι και συνέλαβε έναν 34χρονο άνδρα που…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο