Έχει τα «μεγαλύτερα φρύδια της Βρετανίας» και προσπαθεί να καταρρίψει τα πρότυπα ομορφιάς – «Σας κάνουν πλύση εγκεφάλου»

Η γυναίκα με τα «μεγαλύτερα φρύδια της Βρετανίας» σε μία σειρά βίντεο που ανεβάζει στο TikTok, προσπαθεί να σπάσει τα ταμπού που επικρατούν γύρω από τα πρότυπα ομορφιάς και να τονίσει ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να νιώθει άνετα με την εμφάνιση του.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, η ίδια έχει δεχτεί μια σειρά από διαδικτυακές επιθέσεις στα social media, με κόσμο να την επικρίνει για τα τεράστια φρύδια της, ενώ κάποιοι πήγαν ένα βήμα παραπέρα και τόνισαν ότι θα έπρεπε «να επεμβαίνουν οι κοινωνικές υπηρεσίες» στην περίπτωση της.

«Είμαι εδώ και εξηγώ στους ανθρώπους -τους βοηθώ- να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους για να είναι ο εαυτός τους. Να μην κατακρίνουν κανέναν άλλον, να αγκαλιάσουν τη φυσική τους ομορφιά. Να εκφράζονται», αναφέρει χαρακτηριστικά η 27χρονη Sammie-Jo Hailford.

Σύμφωνα με την ίδια, η βιομηχανία μόδας έχει δημιουργήσει έναν «ψεύτικο κόσμο» και πρότυπα ομορφιάς τα οποία «δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», γιατί «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

«Είσαι ψεύτικος και έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου σε μια κοινωνικά εξαρτημένη συμπεριφορά και πρότυπα ομορφιάς που δεν είναι καν αληθινά, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», σημειώνει σε ένα από τα βίντεο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο