Έχει «τέλειο δέρμα» και είναι 70 χρονών – Τα τρία μυστικά ομορφιάς που δεν κοστίζουν χρόνο ή χρήμα

Τα βίντεο με τα μυστικά ομορφιάς συνήθως κεντρίζουν το ενδιαφέρον τον χρηστών, καθώς οι άνθρωποι ψάχνουν συνέχεια τρόπους για να περιποιούνται την εξωτερική τους εμφάνιση. Έτσι, στο TikTok αρχίζει να γίνεται viral ένα βίντεο που αποκαλύπτει τις τρεις μαγικές συμβουλές μιας 70χρονης.

Σύμφωνα με την nypost.com, η influencer ομορφιάς Brittany Allyn στο βίντεο που ανέβασε και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 370.000 προβολές, εμφανίζεται μαζί με την θεία της και εξηγεί πως η δεύτερη έχει «τέλειο δέρμα».

Όπως είπε πρόκειται για απλές και καθημερινές τακτικές, οι οποίες δεν κοστίζουν χρόνο ή χρήματα, ενώ μπορούν να εφαρμοστούν από όλους, χωρίς κάποιο περιορισμό.

«Πρώτον, δεν τεντώνω ποτέ το δέρμα μου. Σκεφτείτε τα παλιά δερμάτινα παπούτσια, πώς τεντώνονται. Το δέρμα σας θα το κάνει επίσης, είναι σαν αυτά», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως για αυτό τον λόγο δεν πρέπει να τρίβετε την πετσέτα στο σώμα σας.

«Να σκουπίζεστε με απαλές κινήσεις, χωρίς να τρίβετε την πετσέτα. Μην χρησιμοποιείτε μαντηλάκια για να σκουπίζετε το μακιγιάζ σας», είπε η Brittany για το πρώτο μυστικό της θείας της.

«Νούμερο δύο, πλένω το πρόσωπό μου μόνο τη νύχτα. Χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου πολύ απαλά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο