Έχει παραπάνω κιλά και τη ρωτούν αν ο γυμνασμένος σύζυγός της είναι πληρωμένος ηθοποιός

Η Alicia McCarvell δεν μπορούσε να φανταστεί τον καταιγισμό αρνητικό σχολίων που θα δεχόταν στο TikTok όταν ανέβασε φωτογραφίες μαζί με τον άνδρα της. Και αυτό γιατί εκείνη δεν έδωσε ποτέ σημασία στα κιλά της πόσω μάλλον στο γραμμωμένο σώμα του συζύγου της. Οι επικριτές της όμως έριξαν χολή καθώς πίστεψαν ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με τον άντρα της και μάλλον η σχέση τους είναι ένα ψέμα και εκείνος είναι ένας ηθοποιός που πληρώνεται για τα κοινά τους κλικ.

Η TikToker ανέβασε αρχικά φωτογραφίες με τους δυο τους τυλιγμένους με πετσέτες την ώρα που είχαν βγει από το μπάνιο και πριν φορέσουν τα καλά τους για να πάνε σε ένα γάμο. «Το παντοτινό μου ραντεβού σε κάθε γάμο» έγραψε η Alicia για να πάρει απάντηση: «Είναι ένας καλοπληρωμένος ηθοποιός;». Η κοπέλα έγινε έξαλλη και ανταπάντησε: «Είσαι ένας απλήρωτος σχολιαστής».

Τα κακεντρεχή σχόλια για τα κιλά της και τον ευπαρουσίαστο άνδρα της συνεχίστηκαν και από αρκετές γυναίκες. «Έλάτε, ας πούμε όλοι αυτό που σκεφτόμαστε» έγραψε με την Alicia να απαντά και εδώ: «Έλα Julissa, σε περιμένω, πες το». Όπως φαίνεται η νεαρή γυναίκα είχε αναγκαστεί και στο παρελθόν να αποκρούσει τα διαδικτυακά τρολ που την κατακεραύνωναν επειδή…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο