«Έφαγε» τον δίδυμο αδερφό της όταν ήταν έμβρυα και απέκτησε σημάδι – Το σπάνιο σύνδρομο που εντοπίζεται δύσκολα

Στο TikTok έχει γίνει viral μια ιστορία, με το συγκεκριμένο βίντεο να έχει πάνω από 5,1 εκατομμύρια προβολές, καθώς μια γυναίκα αποκαλύπτει ότι έχει ένα εκ γενετής σημάδι στο μέτωπο της, επειδή έφαγε το δίδυμο αδερφάκι της λίγο πριν γεννηθεί.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η Kaley αποκάλυψε στη δημοφιλή πλατφόρμα πως «έφαγε το δίδυμο αδερφάκι της στη μήτρα», εξαιτίας του συνδρόμου εξαφάνισης διδύμου και πρόσθεσε χιουμοριστικά ότι «εννέα μήνες είναι πολύς χρόνος για να μείνεις στη μήτρα χωρίς πραγματική διατροφή», οπότε «μπήκα στον πειρασμό τρώγοντας τη δίδυμη αδερφή μου».

Η Kaley

«Ωστόσο, όπως και εγώ, ήταν ένα πεισματάρικο άτομο. Αντί απλώς να απορροφηθεί, αποφάσισε να μείνει στο μέτωπό μου», είπε χαρακτηριστικά και έδειξε μια εικόνα στην οποία είναι βρέφος και έχει έναν επίδεσμο στο μέτωπο.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν γεννήθηκε, το σημάδι είχε μέγεθος νομίσματος, αλλά και «κόκαλα, δόντια και μαλλιά… όλα ανθρώπινα». «Το έκοψαν για να μην χτυπήσει το κρανίο μου και εδώ είμαστε εγώ και η αδερφή μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πλέον, ζει μια φυσιολογική ζωή, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, όμως ακόμα έχει το σημάδι, το οποίο δεν πρόκειται να φύγει ποτέ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο