Έτσι θα κερδίσετε το λούτρινο στο παιχνίδι με τη δαγκάνα – Το κόλπο στο TikTok για να μην «ξανακλάψετε» τα λεφτά σας

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε κάποιο σινεμά, κατάστημα παιχνιδιών ή πανηγύρι, όπου υπήρχε το διάσημο παιχνίδι με την δαγκάνα, στο οποίο όλοι έχουμε προσπαθήσει, όμως σχεδόν κανείς μας δεν έχει κερδίσει.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τη nypost.com, ένας TikToker που ασχολείται φανατικά με τα arcade games υπόσχεται να βάλει τέλος σε αυτό τον εφιάλτη και υποστηρίζει ότι βρήκε το κόλπο για να κερδίζουμε κάθε φορά και να μην χάνουμε το παιχνίδι, γιατί δεν έκλεισε η δαγκάνα για μερικά δευτερόλεπτα.

Στο βίντεο των 15 δευτερολέπτων στο TikTok που έχει συγκεντρώσει πάνω από 10,4 εκατομμύρια προβολές, ο TikToker με το όνομα Brandon αναφέρει ότι «σας λένε ψέματα σε όλη σας τη ζωή για το παιχνίδι με την δαγκάνα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει πρώτα να κεντράρουμε την δαγκάνα πάνω από το παιχνίδι και μετά να πατήσουμε το κουμπί για να το πιάσουμε. Τότε είναι η στιγμή που πρέπει να εφαρμόσουμε το «κρυφό μυστικό του».

Συγκεκριμένα, πατάμε ξανά, αλλά γρήγορα, το κουμπί όταν η δαγκάνα πάει να πιάσει το παιχνίδι, ώστε να σφίξει ο μηχανισμός. «Στείλτε το βίντεο στον φίλο σας και θα πρέπει να πάει στο μηχάνημα και να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο