Έστειλε κατά λάθος φωτογραφίες της με εσώρουχα και η απάντηση που πήρε την έκανε να νιώσει απαίσια

Ήθελε να ανοίξει η γη και να την καταπιεί όταν συνειδητοποίησε τη γκάφα που είχε κάνει με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της με εσώρουχα, τις οποίες έστειλε κατά λάθος στον personal trainer της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Gemma Hill στο Heart West Midlands εξήγησε σε ένα viral TikTok βιντεάκι ότι ο νέος της γυμναστής της ζήτησε να τραβήξει φωτογραφίες της με εσώρουχα προκειμένου να παρακολουθεί την πρόοδό της.

Έκανε λοιπόν όπως της πρότεινε. Πόζαρε για φωτογραφίες μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου της, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Και τις φωτογραφίες αυτές τις έστειλε στον γυμναστή της. Η απάντησή του όμως την έκανε να νιώσει απαίσια.

Εκείνος της εξήγησε πως δεν χρειαζόταν να του στείλει τις φωτογραφίες της με εσώρουχα και ότι τώρα η κοπέλα του τον «ανέκρινε», ρωτώντας «ποια είναι αυτή η τύπισσα».

Στο βίντεό της, η Gemma θυμάται ότι ο personal trainer την είχε συμβουλεύσει «μη ρουφιέσαι, μην τραβάς τις καλές γωνίες, να είσαι απλώς ειλικρινής» προτού τραβήξει τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Ωστόσο, όταν τις έλαβε αυτές τις φωτογραφίες, εκείνος έσπευσε να τονίσει ότι προορίζονταν μόνο για εκείνη προκειμένου να έχει κάτι να συγκρίνει και ότι εκείνος δεν χρειαζόταν να τις δει.

«Γεια, σόρι Gem,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο