«Έπεισα τον άντρα μου να μην ξαναδεί πορνό – Είναι απιστία»

Ο εθισμός στο πορνό είναι μια κατάσταση, η οποία μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό έγινε σε μια οικογένεια στις ΗΠΑ. Μια μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε πώς ο εθισμός του συζύγου της στο πορνό παραλίγο να καταστρέψει το γάμο τους και να διαλύσει την οικογένειά τους. Τώρα, η ίδια προειδοποιεί απεγνωσμένα τους άλλους να προσέχουν τυχόν μυστικά που μπορεί να κρύβει ο σύντροφός τους.

Η Jourdan Kehr μοιράστηκε την ιστορία της, καθώς προσπαθούσε να προειδοποιήσει τους άλλους για τα κρυμμένα μυστικά που μπορεί να κρύβουν οι σύζυγο από τις γυναίκες τους, χαρακτηρίζοντας τη δική της εμπειρία «πραγματικά απαίσια». Η Kehr είχε ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον σύντροφό της. Όταν ανακάλυψε στο τηλέφωνό του ένα παλιό βίντεο με δύο άτομα να κάνουν σεξ, ανοιχτό στην οθόνη του, περιέγραψε πως ήταν «πραγματικά αφόρητο».

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να τρέμω και ένιωθα ότι η ψυχή μου είχε εγκαταλείψει το σώμα μου», δήλωσε η φωτογράφος από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. «Δεν ήξερα πώς να συνεχίσω και δεν ήξερα πώς ήταν δυνατόν να επιβιώσει κάποιος άνθρωπος από τόσο πόνο», παραδέχτηκε. «Με έκανε να αρρωσταίνω σωματικά για μήνες».

Ενώ η Kehr, που μαζί με τον επί εννέα χρόνια…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο