Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Πρώτη σε ψήφους η Μελίνα Τραυλού


Πρώτη σε ψήφους βγήκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελίνα Τραυλού, στις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. Στη δεύτερη θέση εξελέγη η Μαρία Αγγελικούση. Τρίτος ο Φραγκίσκος Κανελλάκης, ενώ ακολουθούν ο Νικόλας Βενιάμης και ο Βασίλης Παπαγιαννόπουλος. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, από τους 42 υποψηφίους, σήμερα εκλέγονται 30, οι οποίοι θα αποτελέσουν το νέο Συμβούλιο. Αύριο, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, οι 30 εκλεγμένοι θα συνεδριάσουν στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο και να διαμορφώσουν τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Μελίνα Τραυλού φαίνεται ως η επικρατέστερη για τον προεδρικό θώκο και θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα ηγηθεί της Ένωσης από συστάσεώς της, το 1916.

Δείτε τη λίστα με τα αποτελέσματα: 

efoplistes3

Ποια είναι η Μελίνα Τραυλού

Η κυρία Τραυλού, με καταγωγή από την Κεφαλονιά, είναι πρόεδρος της μοναδικής ελληνικής ναυτιλιακής εταιρείας μεταφοράς οχημάτων Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises, την οποία ίδρυσε ο πατέρας της Νίκος Τραυλός το 1975.

Με σπουδές στο μάνατζμεντ στις ΗΠΑ, όπως γράφει το newmoney.gr, και συγκεκριμένα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Northeastern University της Βοστόνης,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο