Έλον Μασκ: Φουντώνει η κόντρα με τον Ζούκερμπεργκ

Ο Έλον Μασκ «τα έβαλε» με το αναξιόπιστο όπως λέει WhatsApp, εν μέσω αναφορών ότι η εφαρμογή του ανταγωνιστή του Mαρκ Ζούκερμπεργκ…κρυφακούει τους χρήστες. Παράλληλα προανήγγειλε βίντεο και φωνητικές κλήσεις μέσω Twitter

Ο Έλον Μασκ είπε ότι η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp «δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη» ως απάντηση στο Tweet ενός χρήστη που είπε ότι είχε πρόσβαση στα μικρόφωνα του τηλεφώνου του ενώ κοιμόταν.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες που ο δισεκατομμυριούχος του Twitter και της Tesla στοχοποιεί τον αντίπαλό του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, κατηγορώντας τον για «προκατάληψη» επειδή υποστήριξε τους Δημοκρατικούς μέσω των δωρεών της εκστρατείας του.

Η πιο πρόσφατη επίθεση του Μασκ ήρθε ως απάντηση σε ένα στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποίησε ο Φόαντ Νταμπίρι, μέλος της ομάδας του Twitter, ο οποίος έδειξε πώς το μικρόφωνό του στο WhatsApp ενεργοποιήθηκε εννέα φορές από τις 4:20 π.μ. έως τις 6:53 π.μ. ενώ εκείνος κοιμόταν.

Το WhatsApp απάντησε στο θέμα στον λογαριασμό του στο Twitter, σημειώνοντας ότι το περιστατικό «είναι ένα σφάλμα στο Android». Όμως το θέμα υφίσταται εδώ και μήνες. Το περιστατικό δεν περιορίζεται στον…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο