Έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή

Έκπληκτη έμεινε μια νεαρή γυναίκα όταν δέχτηκε βροχή αρνητικών σχολίων στο βίντεο που ανάρτησε. Σε αυτό, η φοιτήτρια φαίνεται να γονατίζει και να κάνει πρόταση γάμου στον επί μόλις τρεις μήνες σύντροφό της. Το αποτέλεσμα ήταν να κατηγορηθεί ότι «του έκλεψε τη δουλειά».

Η 24χρονη Ukabed Sheybani γνώρισε τον πλέον αρραβωνιαστικό της Cherno Ameri μέσω Tinder τον περασμένο Μάρτιο, υποστηρίζει όμως ότι γρήγορα συνειδητοποίησε ότι η σχέση αυτή ήταν «κάτι το ξεχωριστό» και έτσι ήταν αποφασισμένη να τον ζητήσει σε γάμο.

Η νεαρή κοπέλα από τη Σουηδία μοιράστηκε τις εικόνες από τις ξεχωριστές αυτές στιγμές, όταν δηλαδή γονάτισε και ζήτησε από τον σύντροφό της να την παντρευτεί, έχοντας ένα δαχτυλίδι στα χέρια της.

Η Ukabed, ωστόσο, «σοκαρίστηκε» όταν το βίντεό της συνοδεύτηκε από πολλά αρνητικά σχόλια, με ορισμένους να αναφέρουν ότι η επιλογή της να κάνει την πρόταση γάμου και να μην περιμένει να την κάνει ο Cherno ήταν «ντροπιαστική» και την έκανε να φαίνεται «εύκολη», σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι φοιτήτρια, η οποία σπουδάζει για να γίνει κοινωνική λειτουργός, λέει ότι «εξοργίστηκε» καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει πώς τα περισσότερα αρνητικά σχόλια προέρχονταν από γυναίκες – μάλιστα πολλές από αυτές υποστήριζαν ότι ήταν φεμινίστριες.

Ο Cherno…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο