«Έκανα τσακωτό τον άνδρα μου να με απατά με την καλύτερή μου φίλη ενώ ήμουν για δουλειά» – Τα viral βίντεο στο TikTok

Μία γυναίκα χρήστης του TikTok έζησε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους πολλών παντρεμένων ή σε σχέση ανθρώπων. Να ανακαλύψουν ότι ο σύντροφός τους τούς απατά. Και όταν στην απιστία εμπλέκεται και ο καλύτερός σου φίλος τα πράγματα περιπλέκονται πολύ. Η Shauna μοιράστηκε την ιστορία στο TikTok που οδήγησε σε μία εκρηκτική κατάσταση, και για να είμαστε δίκαιοι ήταν αρκετά στενάχωρη.

Ο σύντροφος αυτής της γυναίκας την απάτησε με την καλύτερή της φίλη ενώ εκείνη ήταν στη δουλειά. Το viral βίντεο της μάχης μεταξύ της Shauna, της πρώην φίλης της καθώς και του συζύγου της έχει πλέον πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές.

Στο δημοφιλές social media, η Shauna είπε: «Έβαλα λοιπόν την κάμερα στο σπίτι γιατί το ένστικτό μου δεν μου τα έλεγε καλά. Δεν αφορούσε καν εκείνη. Νόμιζα ότι έβαζε κρυφά κάποια με την οποία με είχε απατήσει στο παρελθόν.

«Λοιπόν χθες κοιτούσα την κάμερα, και έμαθα ότι με απατούσε με αυτή την σ@@α με την οποία είμαστε φίλες για τέσσερα χρόνια, καλές φίλες. Χρειαζόταν σπίτι να μείνει και την άφησα να μείνει εδώ. Δεν έχω πει σε κανέναν από αυτούς ότι το ξέρω, γιατί όταν γυρίσει από τη δουλειά θα τους ξεμπροστιάσω και μετά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο