«Έκανα δώρο στον άντρα μου ένα τρίο και μετά τον χώρισα για μία γυναίκα»

Το 2020, η Theresa Rose γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της θέλοντας να του κάνει ένα πολύ προσωπικό δώρο. Αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της να κάνουν τρίο με μια άλλη γυναίκα. Η επιθυμία του άντρα της όμως για σεξουαλική περιπέτεια της έδωσε να καταλάβει ότι τα θέλω της ήταν πολύ διαφορετικά από εκείνου. Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, τον άφησε και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

«Βιώνοντας αυτή την οικεία αλληλεπίδραση με μια γυναίκα για πρώτη φορά, το σωματικό και συναισθηματικό βάθος ήταν τόσο έντονο που είπα “Θεέ μου, αυτό είναι που έλειπε από τη ζωή μου”», είπε η 36χρονη γυναίκα στην The Post.

Η Rose είναι μία από τις πολλές γυναίκες που αφήνουν τους συζύγους τους προς αναζήτηση μιας άλλης σεξουαλικής ταυτότητας. Μεγαλωμένη ως καθολική στην Κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνια, ο Rose διδάχθηκε ότι «όλοι οι γκέι πάνε στην κόλαση».

«Αφού ήμουν με αυτή τη γυναίκα, είπα στον εαυτό μου: “Γι’ αυτό ήμουν τόσο δυστυχισμένη στο γάμο μου”», είπε η 36χρονη. «Η σχέση μου με τον σύζυγό μου, συναισθηματικά, ήταν τόσο ρηχή και μοναχική σε σύγκριση με τη σύνδεσή μου με αυτή τη γυναίκα».

Οι κοινωνικές πιέσεις στις γυναίκες για έναν ετερόφυλο τρόπο ζωής

Σύμφωνα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο