Έδωσε το νεφρό της στον σύντροφό της και εκείνος την απάτησε και τη χώρισε… από το τηλέφωνο

Πριν από λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας μία τραγική ιστορία ενός άνδρα ο οποίος δώρισε το ένα του νεφρό στη μητέρα της κοπέλας του και εκείνη εν τέλει τον χώρισε και παντρεύτηκε με κάποιον άλλο. Όπως είχε πει ο ίδιος σε βίντεο στο TikTok η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όμως λίγες ημέρες αργότερα η κοπέλα του ανακοίνωσε πώς θέλει να χωρίσουν.

Η ιστορία τώρα αντιστράφηκε με μία TikToker να μοιράζεται με τους ακολούθους της, την εξίσου τραγική ιστορία που περιλαμβάνει το ένα της νεφρό και τον σύντροφό της.

Η TikToker Colleen Le (@colleeeniie) έχει κάνει πολλά βίντεο όπου θυμάται πώς μπήκε στη διαδικασία της δωρεάς ενός οργάνου για τον άντρα που αγαπούσε και πώς η σχέση τους σύντομα διαλύθηκε. Όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρώην της πριν από πέντε χρόνια, η Colleen σύντομα έμαθε ότι διαγνώστηκε με χρόνια νεφρική νόσο σε ηλικία 17 ετών και ότι έκανε αιμοκάθαρση λόγω του γεγονότος ότι η νεφρική του λειτουργία είναι κάτω του 5%.

Στη συνέχεια το ζευγάρι έλαβε το τηλεφώνημα που «θα του άλλαζε τη ζωή για πάντα», το οποίο τους ενημέρωσε ότι ταιριάζουν και η μεταμόσχευση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Πώς ξεπλήρωσε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο