Έγινε viral με τη δήλωση ότι μήνυσε τους γονείς της επειδή τη γέννησαν και τώρα αποκάλυψε ότι έχει παιδιά

Μια TikToker από το Νιου Τζέρσεϊ αστειεύτηκε ότι «μήνυσε» τους γονείς της που τη γέννησαν και τώρα σόκαρε τους ακολούθους της, αποκαλύπτοντας ότι έχει δικά της παιδιά. «Νόμιζα ότι ήταν προφανές ότι αστειευόμουν», είπε η Hoboken στη New York Post.

«Το βρίσκω χιουμοριστικό. Οι άνθρωποι απασχολούνται για οτιδήποτε. Δείχνει πόσο λίγο οι άνθρωποι ερευνούν πριν αντιδράσουν» είπε η γυναίκα. Η TikToker – που λέει δηλώνει στο βιογραφικό της ότι ο λογαριασμός της είναι “σάτυρα” – έγινε viral πέρυσι επειδή δήλωσε ότι έπρεπε να μηνύσει τους γονείς της επειδή την έφεραν στον κόσμο χωρίς την άδειά της.

Έτσι, οι θαυμαστές ήταν λίγο μπερδεμένοι αυτή την εβδομάδα όταν δήλωσε ότι έχει δικά της παιδιά.

Σε ένα κλιπ που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη με πάνω από 2,2 εκατομμύρια προβολές, η αυτοαποκαλούμενη λεσβία κάθεται σε ένα αυτοκίνητο και εξηγεί ότι έκανε παιδιά με τον «ηθικό τρόπο» — υιοθετώντας τα.

«Ανέφερα στο τελευταίο μου βίντεο ότι πήγα να ψωνίσω ρούχα για τα παιδιά μου και πολλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν ότι έχω παιδιά, θεωρώντας ότι επειδή έκανα μήνυση στους γονείς μου επειδή με είχαν χωρίς την άδειά μου, δεν θα έκανα», ανέφερε αρχικά. Ωστόσο, είπε πως σκοπεύει να « ξεκαθαρίσει»…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο