Έγινε viral επειδή «παντρεύτηκε τον πατριό της» και τώρα αλλάζει την ιστορία της

Πριν λίγες μέρες η Christy ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο που έγινε viral με 23 εκατομμύρια views. Σε αυτό η 26χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα έλεγε ότι παντρεύτηκε τον πατριό της, χαρακτηρίζοντας την απόφασή της τη σωστότερη που έχει πάρει στη ζωή της. Τα σχόλια που έλαβε ήταν πολλά και διόλου κολακευτικά, με τους περισσότερους χρήστες της πλατφόρμας να αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούσε να βρει έναν άλλο άνδρα να παντρευτεί και όχι τον σύζυγο (πρώην πια) της μαμάς της.

Τώρα η Christy παραδέχτηκε ότι η ιστορία ήταν προϊόν της φαντασίας της και αποφάσισε να πει την αλήθεια, ανεβάζοντας νέο βίντεο στο TikTok. Όπως είπε ο μεγαλύτερος αδελφός της, Shaun Christopher Harris, βρήκε τραγικό θάνατο σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα και κάπου εκεί γνώρισε τον κολλητό του φίλο.

Η απώλεια τούς έφερε κοντά, το ζευγάρι ερωτεύτηκε και ξεκίνησε τη δική του οικογένεια, καλωσορίζοντας την κόρη τους Kali Shine και τον γιο τους Kash Christopher – και οι δύο πήραν το όνομα του αδερφού της Christy. Στη λεζάντα του νέου βίντεο με τις 267.000 προβολές η Christy έγραψε: «Όχι τόσο ενδιαφέρουσα όσο η άλλη ιστορία, αλλά τώρα μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά μου και τον αδελφό…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο