Έγινε τσακωτός να βλέπει πορνό στο αεροπλάνο με την κοπέλα του να κοιμάται στη διπλανή θέση

Στην εποχή των social media και των κινητών τηλεφώνων πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Κάθε στραβή κίνηση θα καταγραφεί και θα ανέβει στο ίντερνετ. Γενικά να πούμε ότι έτσι και αλλιώς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε και τι κάνουμε σε κάθε περίπτωση. Πόσο μάλλον αν θέλει κάποιος να δει… πορνό για να περάσει η ώρα στο ταξίδι.

Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok επειδή ισχυρίστηκε ότι έπιασε έναν άνδρα επιβάτη αεροπλάνου να παρακολουθεί πορνό στο κινητό του ενώ η κοπέλα του κοιμόταν δίπλα του.

Η TikToker Sandy Prudente (@sandyprudente) τράβηξε κρυφά το βίντεο με τον επιβάτη που παρακολουθούσε ένα βίντεο με δύο γυναίκες να χορεύουν στο τηλέφωνό του και η ανάρτησή της έχει πλέον πάνω από 3,4 εκατομμύρια προβολές.

Έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Ήταν σαφές ότι δεν έβλεπε απλώς αυτή τη στιγμή», συνοδευόμενο από το hashtag «#TrustNoMan».

Διχασμένοι οι χρήστες του TikTok

Ενώ το viral βίντεο δείχνει τον άνδρα να παρακολουθεί ένα TikTok δύο χορευτριών, η Sandy ισχυρίστηκε στα σχόλιά της ότι έφτασε μέχρι και να δει βίντεο στο PornHub στο αεροπλάνο, ενώ η κοπέλα του δεν είχε ιδέα.

Ωστόσο, η ενότητα σχολίων χωρίστηκε ως προς το πόσο μεγάλο πρόβλημα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο