Έγινε γιαγιά στα 32 της – «Έκλαψα όταν η 14χρονη κόρη μου έμεινε έγκυος»

Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok για την προσωπική της ζωή, αφού είναι μόλις 32 ετών, όμως όχι μόνο έχει παιδί, αλλά έγινε και γιαγιά για πρώτη φορά, ξεσπώντας σε κλάματα χαράς, όταν έμαθε για τον ερχομό της εγγονής της.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk η 14χρονη Brooke έκανε τεστ εγκυμοσύνης και έμαθε ότι περίμενε παιδί, οπότε ανακοίνωσε τα νέα στη μητέρα της. Εκείνη τότε έβαλε τα κλάματα και την αγκάλιασε, ευχαριστώντας της, επειδή θα την κάνει γιαγιά, ιδιαίτερα σε τόσο νεαρή ηλικία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα σε μια σειρά από βίντεο, η μητέρα της είναι υποστηρικτική, αφού «της αρέσει να αγοράζει βρεφικά είδη. Έχει αποδεχτεί το γεγονός». Παράλληλα, μόλις άρχισε να μένει μαζί με τον φίλο της, με τον οποίο απέκτησαν το παιδί.

Οι αντιδράσεις λοιπόν, κάτω από τα βίντεο της νεαρής κοπέλας έπεσαν «βροχή», με πολλούς χρήστες να ρωτούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Πόσα χρόνια διαφορά έχετε» και «σίγουρα είναι αληθινή ιστορία;», ήταν μόνο μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις».

«Ήταν 32 ετών και εγώ 14 όταν έμεινα έγκυος… Οπότε έχουμε 19 χρόνια διαφορά», απάντησε η κοπέλα, με πολλούς να μην μπορούν να πιστέψουν το γεγονός.

«Η…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο